Konden we het weten? Jazeker!

Hoe zat het nou toch met die hints dit jaar? Tijdens de verschijning is al het een en ander uitgelegd, maar hieronder kun je het nog eens rustig nalezen.

 1. Het mag openbaar gemaakt worden: het is een man, hij woont in De Mortel en hij heeft een partner.Hij woont officieel in De Mortel, al zit hij ook op kamers in Tilburg. Met zijn partner wordt geen liefdespartner bedoeld, maar zijn zakenpartner bij anti-katerdrankje Het Sterke Reddertje.
 2. Hij is tijdens het Bevrijdingsconcert in het openbaar gesignaleerd.Het Bevrijdingsconcert was op 22 september, maar toen was ook de finale van het Brouwers Hout Open tennistoernooi. Onze prins was daar verliezend finalist.
 3. Spreken in het openbaar is voor hem geen probleem gebleken. Zingen ook niet trouwens.In 2019 was hij Prins van CV The Satisfactory, op de wagen. Op Facebook staat een filmpje na de Gemertse optocht waarin hij het volk op het Ridderplein toespreekt en toezingt.
 4. Zijn club wist afgelopen zondag niet te scoren.De prins heeft een seizoenkaart van PSV. Op zondag 27 oktober verloor PSV met 0-4 van AZ.
 5. Bij het sporten gaat hij tot het gaatje.Een gaatje is ook een opening. De prins is actief bij de tennisclub waar hij de opening van de nieuwe kantine mee heeft georganiseerd, hij presenteerde daar en leuke biercantus.
 6. Als het PFAS-probleem niet snel wordt opgelost heeft hij straks tijd over.De prins is lid van het beachtenniscomité. Door de PFAS-problematiek kan er geen grond verplaatst worden. En zonder zand geen beach.
 7. Hij eet, slaapt én werkt aan dezelfde kant van de Pastoor van de Eindestraat als ex-prins Patrick.Patrick woont ten westen van de Pastoor van de Eindestraat. De prins zit op kamers in Tilburg, dat is ook ten westen van de Pastoor van de Eindestraat. Het huis op de Kastanjelaan trouwens ook.
 8. Hij is een soort jongerenwerker.De prins werkt bij Aurea waterplanten en daar heeft hij de verantwoordelijkheid over het jeugdpersoneel (b.v. ook ex-jeugdprins Jort en ex-jeugdprinses Suze werken er).
 9. Hij is jonger dan de gemiddelde leeftijd van de drie laatste ex-prinsen.De gemiddelde leeftijd van Patrick, Ronald en Niels is 32 (op het moment dat ze prins waren, maar dat maakt niet uit), de prins is 23.
 10. Als je hem ziet slapen, is er iets goed mis.Als je hem ziet slapen, zie je Broks tukken. Brokstukken, dan is er iets misgegaan.
 11. Dit was een plaatje van Christ The Redeemer,Christus de Verlosser oftewel Redder. Dit verwijst naar Het Sterke Reddertje.

Er waren dit jaar toch ook weer een paar aanwijzingen verborgen in de tekst rondom de hinst.

In het eerste artikel, in de eerste zin, zijn vijf nieuwsontwikkelingen genoemd, de Brexit, de Republikeinen, de Oceanen, de Koerden en de Stikstof. De eerste letters vormen BROKS.

In het 3eartikel staat ‘het zijn misschien niet de meest bevredigende hints’. Het Engelse woord voor bevredigend is ‘satisfactory’, de naam van de carnavalsgroep van de prins.

De nama van de Prins is deze keer niet geraden. Volgend jaar weer een kans! 🙂

Dit bericht is geplaatst in Home, Nieuws. Bookmark de permalink.