Nog een jaartje wachten op de 55e prins…

Het bestuur van carnavalsvereniging De Krulstarte heeft helaas moeten besluiten dat ook aankomende carnaval de officiële activiteiten geen doorgang zullen vinden. Een prinsverschijning, receptie, de Krulavonden, gezellige carnavalsbals, het zit er gewoon niet in. Dit betekent dat de naam van de 55e prins der Krulstarte ook nog een klein jaar onbekend blijft. 

Tegelijkertijd is besloten het al uitgestelde jubileumweekend, dat we hoopten in het halfvastenweekend eind maart te organiseren, ook uit te stellen naar het volgende seizoen. Een jubileumweekend zonder jubileumprins, dat is niet zoals het hoort, en bovendien verwacht het bestuur niet dat over een maand of twee een dorpsfeest gevierd kan worden zoals dat gepland is. Het is (wederom) niet anders.

Het betekent niet dat de carnavalsdeur helemaal in het slot wordt gegooid. Net als vorig jaar zal op carnavalsmaandag Radio Krulstart uitgezonden worden om toch iets van een carnavalsgevoel uit te strooien over De Mortel. Daaromheen gaan De Krulstarte kijken of er – al naar gelang de maatregelen van dat moment – toch nog een paar gezellige carnavalsmomenten zijn te regelen om de start van de vastentijd te markeren. Op de website en in de (sociale) media zal dit kort voor carnaval kenbaar gemaakt worden.

Het jeugdbestuur maakt in de komende weken een eigen afweging over het al dan niet kenbaar maken van de jeugdprins en jeugdprinses.

Dit bericht is geplaatst in Home, Nieuws. Bookmark de permalink.